תופעה מתמשכת בפנים ובצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/06/2018 | 00:20 | מאת: מוטי

אני ב52 פעיל גופנית.למעלה משנתיים אני סובל מנימול בפנים .תחושה לא נעימה בחזה.כאבי ראש.נמול ביד שמאל וברגל שמאל.תופעות אלו באות וחולפות אחת לשבועיים.עשיתי mri מח נמצא תקין .אקו במאמץ נתגלו צניחות stקלות והקרדיולוג אמר שזה תקין.עורקי צוואר תקין .בדיקות דם תקינות.ct מותן גילה בלטים בעמוד השדרה.יחד עם התופעות יש כאב אוזניים לא ברור. לפני שבועיים ניגשתי למיון כצעד של ייאוש ושוב לא גילו דבר.כולל בדיקת ניורולוג. האם יש ממה לחדוש.

לחשוש זה תמיד טוב, גם לבדוק, עשית הרבה בדיקות ועדיין לא נמצא הסבר לתופעה - אז החשש מוצדק.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים