שאלה בקשר לשריפה ביד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/06/2018 | 10:27 | מאת: דן

שלום רב ותודה על כל התשובות.כתבתי שהייתי שבוע שעבר בבית חולים בגלל שריפה ביד שמאל בדיק אקג תקין טרופנין עד 14 יצא 16 נשלחתי הביתה אם המלצה לאקו לב במאמץ לאחר שבוע מאתמול בבוקר עוד פעם הרגשת שריפה ביד שמאל באזור קטן .ביצעתי אקו לב במאמץ יצא תקין ברוך השם יכול להיות שהרגשה של השריפה באזור קטן ביד שמאל קדורה לזה שאני חולה סכרת אולי נרופתיה בכלל כי הבנתי שעם חלילה זה מהלב זה לא נמשך יומים ברציפות תודה

זה בהחלט לא נשמע קשור ללב, ואם האקו במאמץ תקין על אחת כמה וכמה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים