אי ספיקה טרוויאלית במסתם מטראלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/04/2018 | 19:25 | מאת: ענת

שלום לפני 4 שנים עשיתי אקו לב ויצא שיש לי אי ספיקה טרוויאלית במסתם מטראלי. אמרו לי לא להתייחס אבל משיחה שהייתה לי עם חברה הבנתי שאי ספיקה מיטראלית מחייבת לעבור למשל ניתוחים עם אנטיביוטיקה. האם זה נכון?האם אי ספיקה טרוויאלית מחייבת מעקבים אצל קרדיולוג?

ממש ממש לא . טריוויאלית משמעותה - חסרת חשיבות ולא מצריכה לא מעקב ובטח לא כיסוי אנטיביוטי לפני ניתוח. עם כל הכבוד לחברה האינפורמציה שקבלת ממנה נכונה חלקית אבל לא במקרה שלך כשהדליפה הינה טריוויאלית ולא משמעותית.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים