הפסקת מתן מדלל דם סינטרום והחלפה בהקסן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/04/2018 | 06:05 | מאת: בלה

שלום רב, בעלי בן 82 נוטל מדלל דם מסוג סינטרום לאחר החלפת מסתם אורטלי לפני 11 שנים. ערכי הקרישה תקינים. לצורך טיפולים כירורגים הפסיק מספר פעמים נטילת סינטרום והחליף בזריקות קלקסון לתקופה של שבוע לפני הטיפול. צריך לעבור עקירות שיניים והתבקש שוב להפסיק סינטרום. שאלתי: האם יש צורך לשמור על מרווח מסוים בין ההפסקות בנטילת סינטרום והחלפתם בקלקסן? תודה

אין צורך לשמור על מרווחי זמן בין ההפסקות ,יש כן צורך שיהיה מכוסה מבחינת התרופות אם זה הסינטרום ואם זה זריקות הקלקסן.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים