דופק מהיר במונחה מדאיג אותי מאוד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/04/2018 | 17:09 | מאת: אחמד

שלום דקטור עשיתי בדיקת הולטר לב יצא תקין בדיקת מאמץ יצא תקין בדיקת אקו לב תקינה חוץ מאי ספיקה טרואלית במסתם המטרלי ואקק תקין אבל הדופק במונחה אצלי יכול ימים להגיע 130 במנוחה האם זה מסוכן ומה אפשר לעשות תודה

צריכה להיות סיבה לדופק 130 במנוחה. כשתמצא הסיבה אוכל להתייחס אם זה מסוכן. בכל מקרה דופק מהיר במנוחה גם אם לא מוצאים את סיבתן גורם נזק לאורך זמן... כמו מנוע של מכונית שנוסע לאורך זמן על טורים גבוהים ... הוא מתעייף.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים