דופקק מורגש בצוואררררר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/03/2018 | 18:06 | מאת: עידן

שלום אני בן 27 עברתי אקוו לב הולטר מבחן מאמץ תקינים אבל אז לא היה סימנים של היום סימנים החמירו מזה יכול להיות יש לי דופק מורגש בגרון קבוע עשיתי דופלר קורטיס תקין אולטרונד צוואר רגיל תקיןן אקג יש לי br רק זה מאוד מציק הדופק בצוואר מזה יכול להיות

אם האק"ג שלך תקין בזמן שאתה מרגיש את הדופק בצוואר אז לא אמורה להיות בעיה. אם האקו תקין ההולטר תקין ואתה מרגיש את פעימות הלב זה יכול להיות מצב פיזיולוגי בריא ותקין.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים