אקו לב לאחר עייפות וסחרחורות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/02/2018 | 23:17 | מאת: ליאת

היי אני בת 32 וסובלת מיתר לחץ דם קרוב ל5 שנים לאחר הריונות קשים ואקלמפסיה , תסחיף ריאתי , במקת מוחית . בהריון האחרון לאחר התעלפויות ועייפות ולחץ דם עמיד מאוד עשו לי אקו לב והתגלו ממצאים מסויימים. אצרף בקובץ את הבדיקה הראשונה עכשיו לאחר שנה וחצי העייפות הייתה קיצונית וישנו גם כאב תעוקתי בחזה וסחרחורות ... הופנתי לבדיקת אקו שנעשתה במקום אחר . שם נאמר לי שאין שום ממצא והכל בסדר. מה אני עושה , יש לי ניסיטן לא טוב עם מבצעי האקו לב העכשוי . אשמח לתגובה

לצערי אני לא יכול לראות את הקובץ המצורף של האקו הראשון כך שלא אוכל להתייחס, ולגבי האקו השני שעשית ופורש כתקין אם את לא סומכת על התשובה מה אני יכול לעזור?

27/02/2018 | 16:07 | מאת: ליאת

אשמח שתנסה לפתטח שוב את הקובץ

לצערי אני אפילו לא רואה את הקובץ מצורף כך שאינני יכול לפתח אותו

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים