בהמשך להודעתי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/02/2018 | 15:54 | מאת: בת 24

כאן למטה על שתי התעלפויות שלוו בתחושה מקדימה של דופק מהיר, כבדות, סחרחורות וטשטוש ראייה. בת 24, בריאה. רופא המשפחה המליץ על הולטר 24 שעות. בתוצאות ההולטר מבלינסון כתוב רק: "סיכום הבדיקה: קצב סינוס טווח 58-133 ממוצע 80 בשעות הבוקר טכיקרדיה עד 146 לדקה, רושם שמדובר בסינוס טכיקרדיה". ללא המלצות או נתונים נוספים. לא היו לי אירועים חריגים בזמן ההולטר. האם הבדיקה תקינה למרות הסינוס טכיקרדיה? תודה

הבדיקה תקינה , סינוס טקיקרדיה הוא דופק מהיר סדיר ולרב תגובה פיזיולוגית ל..מאמץ,סטרס,חום,ועוד... לא קשור להתעלפות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים