החברתית פנימה פנימה עודפת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

24/11/2017 | 20:50 | מאת: סיגל שטרית

ערב טוב דוקטור אליאן. שוחחנו לפני חצי שנה בנושא הפעימות המוקדמות לפני כחצי שנה התחילו לי הסיוטים של הפעימות במוקדמות. עברתי את כל הבדיקות או לב 3 פעמים. הולטר לב נתנו pvcs 13 . בוצעו בדיקות דם בבתי חולים טרופונין תקין. צילום חזה תקין. סבלתי מהתופעה ממך כחודשיים. ופתאום לשמחתי זה פסק למשך חודשיים מלאים שבהם נהנתי מכל רגע. יש לציין שכשהחלטתי להפסיק את הסרוקסט כך גם פסקו הפעימות האם ייתכן????? אבל הם חזרו שוב ואני בוכה המון וחרדה מאוד מהמצב. האם חזרתם של הפעימות מצביעה על בעיה לבבית? למרות שרק לפני יומיים ביצעתי אקו לב אצל פרופסור ללב ושם נאמר שהכל תקין. מה עליי לעשות דעתך??? המון תודה ממתינה לתשובתך. סיגלית.

חזרתם של הפעימות המוקדמות לא מצביעה על בעיה לבבית אלא כנראה על פתיחתו של "מעגל קסמים" חדש ישן - פעימה מוקדמת - סטרס לחץ - יותר פעימות מוקדמות - יותר סטרס וחוזר חלילה !

26/11/2017 | 10:42 | מאת: סיגלית

תודה רבה לך דוקטור אליאן היקר. אני ממש בחרדות ומרגישה באמת את ריבוי הפעימות שמכניס אותי ללחץ נפשי.מודה לך על תשובתך המהירה .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים