רוצה לשתף במשהו משמח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/10/2017 | 09:45 | מאת: גלי

אתמול בבוקר (כיפור) התעוררתי בהרגשה נוראית. מדדתי מייד ל. דם. היה 173x92 דופק סביר. הסוכר היה מאוד גבוה 327. הזרקתי מהר 12 יחידות קצר טווח. לאחר כשעה וחצי ירד ל-213. מעולה. ההרגשה הרעה לא עברה ולקחתי לל. דם אנלדקס 20 מ'ל + אמלודיפין 10מ'ל (התרופות הקבועות). לא רק של. הדם לא ירד, הוא עלה ל-200x106 דופק 94. נבהלתי כי האחות במוקד שלחה אותי לרפואה דחופה. לקחתי שוב את תרופות ל. הדם ומשהו לשינה. ישנתי די הרבה אך עם יקיצות תכופות לשתן אך הרגשתי טוב. רופאה בערב במוקד הכללית אמרה שאם יגיע ל-200 אצטרך מיון. רופא אחר הרגיע וטען ש-200 זה בסדר כל עוד אני מרגישה טוב. לאחר הטראומה הזאת התחלתי לקרוא במרץ רב על מזון מוריד לחץ דם. אכלתי מה שהיה לי בבית וראה זה פלא. ל. הדם ירד ב-30% בלי תרופות והסוכר התאזן. מסקנה: (הרופאים כאן לא יאהבו את זה. בבקשה לא למחוק) כדי להיות בריא בלי תרופות צריך רק תזונה בריאה ואני אישית מבינה את זה כי זה הגיוני. חפשו ברשת תפריטים להורדת ל. דם וסוכר הרבה בריאות לכולם

הכל באמת מאד משמח רק שיחד עם ה"מזון שמוריד לחץ דם " ( שיש מצב שהוא השפיע כי אכלת ביום כיפור... ) לקחת גם את התרופות שלך ללחץ דם ומשהו לשינה - שגם להם השפעה על לחץ הדם והסוכר אבל לא נשבית את השמחה - תזונה בריאה בהחלט הינה טיפול טוב, אבל לא תמיד מספיקה ...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים