שיטת Clear Aligner

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

17/12/2015 | 18:34 | מאת: מתן

היי. אני מעוניין ביישור שיניים (לסת עליונה). נחשפתי לאחר המון חפירות ופגישות לשיטת Clear Aligner, שהיא זולה משמעותית מאינויזיליין הפופלארית, המחיר שהוצע לי הוא 8500 שח עבור לסת עליונה, הבנתי שהחומרים פחות או יותר זהיים וגם הנראות לעין. הייתי שמח לשמוע חוות דעת מאיש מקצוע או אדם עם ניסיון בקלייר אליינר. זו שיטה אפקטיבית? יש בה סכנות? ומדוע היא זולה באופן משמעותית מאינוויזילין?

18/12/2015 | 06:44 | מאת:

נא הפנה שאלתך לפורום לישור שיניים http://www.doctors.co.il/forum-3726