לימודי רפואת שיניים

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

07/11/2014 | 16:02 | מאת: יפתח

שלום לכולם! אני מתעניין בלימודי רפואת שיניים. בגדול הבנתי שמדובר במסלול של 6 שנים. ושיש תחומי התמחות שונים שניתן לבחור כמו: פריודונטיה,אנדודונטיה פדודונטיה אורתודונטיה שיקום פנים ולסתות רפואת הפה כירורגיית פה ולסת. הבנתי גם שהתמחות כמו כירוגיית פה ולסת דורשת לימודי רפואה רגילים. (רפואה כללית של 6 שנים עם סטאז', ועם זה כל תנאי הקבלה הגבוהים בארץ הנדרשים ללימודי רפואה, לעומת רפואת שיניים). אם מישהו יודע ויכול להסביר לי בצורה יותר ברורה על המסלולים ומה דורש כל מסלול. אם זה 6 שנים של לימודים, ואז עוד כמה שנים של התמחות, או שההתמחות היא כחלק ממסגרת הלימודים השש- שנתית. וגם אם מישהו יודע איך העבודה המעשית בתור רופא שיניים נראית בפועל, כלומר לעומת התמחות רגילה ברפואה, הדורשת הרבה שעות תורנויות, ומשכורת נמוכה. וכו וכו. תודה רבה ויום מקסים! יפתח.

09/11/2014 | 07:23 | מאת:

לימודי רפואת שיניים בישראל הם בני 6 שנות לימוד. הקבלה להתמחות נעשית רק לאחר מספר שנות ניסיון כרופא שיניים כללי על מקומות התמחות ומשך ההתמחות בכל ענף וענף ניתן לקבל אצל שפרה בהסתדרות לרפואת שיניים בטלפון 03-5280507 נא ללחוץ על הספרה 2 בנתב השיחות הפנימי

09/11/2014 | 17:34 | מאת: יפתח