מתעניין בלימודים

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

08/07/2014 | 13:34 | מאת: חי

שלום דוקטור. אני מתעניין בלימודי רפואת שיניים באונ' העברית. כאשר אני מספר לקרובים אליי את זה התגובה הראשונית שלהם היא : '' זה לא מגעיל? לטפל בזקנים.. ריח מהפה וכו'..'' השאלה היא כזאת.. האם הטיפול בחולים גורם או גרם לך בעבר לסלידה וגועל? האם מריחים את הבל הפה של המטופלים או שהמסכה חוסמת את הריח? אשמח לקצת מידע.. תודה רבה !

08/07/2014 | 14:09 | מאת:

כמו כל דבר בחיים הכל יחסי. אם זה היה מגעיל כל כך הרי לא היו רופאי שיניים העובדה היא שיש גם עובדי זבל, ופותחי סתימות ביוב וכד ככה שזה לא צריך להטריד אותך ראשית זה לא נורא ושנית להכל מתרגלים