כמה משתלם ללמוד רפואת שיניים

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

07/12/2013 | 19:35 | מאת: יונית

שלום, רציתי לדעת האם לפי דעתך המקצועית זה משתלם מבחינה כספית ללמוד רפואת שיניים?(מבחינת המשכורת). ורציתי לדעת האם תשובתך שונה אם לומדים רפואת שיניים דרך העתודה האקדמית. תודה מראש, יונית.

08/12/2013 | 09:19 | מאת:

הפורום אינו עוסק בשאלות אותן העלית

09/12/2013 | 16:13 | מאת: דר.מיכאל גורבונוס

קשה לענות לשאלה זאת באופן גורףץ רפואת שיניים בישראל נמצא במשבר מספר שניים והמצב בשנים אחרונות אף מדרדר אם אחד מהוריך הוא רופא שיניים אז יהיה לך קל יותר בענף. אם לא לרופאים צעירים קשה למצא את דרכם והמשכורות הן רחוקות ממה שמקובל לחשוב