לימודי רפואת שיניים

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

08/11/2013 | 21:39 | מאת: דורית

שלום רב, ברצוני לדעת, האם לאחר 6 שנות לימודי רפואת שיניים ניתן להיות אותודנטים? דבר שני, כיצד לימודי אותודנטיה יכול להשתלב עם לימודי רפואת שיניים דרך עתודה? תודה, דורית

10/11/2013 | 07:20 | מאת:

מבחינת החוק לכל רופא שיניים יש הרשות לבצע ישור שיניים באופן מעשי, לימודי רפואת השיניים אינם מספיקים ויש צורך בלימודים משלימים ניתן להתמחות ביישור שיניים באופן מסודר לקבלת תואר "מומחה לישור שיניים" (התמחות של מספר שנות לימוד נוספות), או לקחת קורסים במסגרות לימוד שונות (לא כולן אוניברסיטאיות) ולהתמקצע בתחום ניתן גם להתמחות בנושא דרך צה"ל