התלבטות בין מכללות סייעת רופא שיניים

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

04/06/2013 | 01:42 | מאת: עדי89

היי, אני מהצפון והמכללה היחידה ללימודי סייעת רופא שיניים היא ה"מכללה לניהול" שלא שמעתי ביקורות טובות על המכללה. נרשמתי ללימודי סייעת רופא שיניים ב"אורט סינגלווסקי" בת"א. ועכשיו גיליתי מכללה שברמת גן שנקראת "המכללה למדעי הבריאות וההתנהגות" ואני נורא מבולבלת עכשיו... כי אני רוצה ללמוד במכללה הכי טובה בארץ ועל אורט סינגלווסקי שמעתי ועל המכללה למדעי הבריאות וההתנהגות לא שמעתי עד שמצאתי אתר באינטרנט..... אשמח לשמוע המלצות

04/06/2013 | 08:36 | מאת:

המכללה למדעי ההתנהגות שברמת גן היא מוסד ותיק , מסודר וידוע. למיטב ידיעתי התלמידים שלומדים שם מרוצים מרמת הלימוד ומיחס המורים ואחוזי ההצלחה בבחינות הם גבוהים מאד