מה המשמעות של פריצה לסינוס

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

22/05/2013 | 22:08 | מאת: רויטל

תודה רבה על תשובתך המהירה לשאלתי. אשמח לברר האם המשמעות של עקירת שן ועקב כך פריצת סינוס מעידה על מקצועיותו/אי מקצעיותו /נסיונו של הרופא המטפל או שמבנה הלסת הוא זה שגורם לכך. אני אמורה להמשיך בעוד עקירות ורוצה להבין האם להמשיך לטפל אצל אותו רופא.

23/05/2013 | 07:36 | מאת:

פריצה לסינוס עלולה להתרחש עקב קרבת הסינוס לשורשי השיניים וגם בגלל התנהלותו של רופא השיניים אם קיבלת המלצות על הרופא אצלו את מטפלת, אני נוטה להאמין שהפריצה התרחשה בגלל המבנה האנטומי של הפה שלך