מכינה לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

19/03/2013 | 15:22 | מאת: שרון

שלום, אני רוצה ללמוד רפואת שיניים באוניברסיטה העברית אך ממוצע הבגרויות שלי הוא10.01 וזה לא מספיק. נרשמתי למכינה של האוניברסיטה כדי לשפר את הציונים של הבגרויות. בנוסף לכך, אני נגשת לפסיכומטרי ביולי הקרוב. רציתי לדעת, האם לדעתך יש סיכוי אמיתי להתקבל לרפואת שיניים במידה והוציא ציונים טובים במכינה? האם אתה מכיר אנשים שהתקבלו ללימודים האלה דרך המכינה? תודה על העזרה

19/03/2013 | 15:27 | מאת:

צר לי אבל אין לי ידע בנושא ששאלת בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!

25/04/2013 | 17:58 | מאת: הדר

אני למדתי במכינה באוניברסיטה העברית במסלול המשולב כימיה- ביולוגיה והיום אני שנה שניה ברפואת שיניים בעברית. יש כמוני עוד רבים וטובים. לומדים איתי במחזור עוד 9 חברה מהמכינה ממסלולי טבע, משולב וקדם הנדסה. בקיצור בטח שכדאי המכינה פתחה לי דלתות רבות מאוד ונתנה לי בסיס חזק להרבה מאוד קורסים שנלמדים בשנה הראשונה והשניה.

08/06/2013 | 17:04 | מאת: שירה

הי הדר, נרשמתי למכינה באוניברסיטה העברית לשנה הבאה במסלול המשולב , אשמח מאוד אם תוכל לספר לי על הלימודים במכינה שירה

20/07/2013 | 22:01 | מאת: שרון

המון תודה על התגובה העניינית, לצערי רק עכשיו ראיתי אותה.. הבנתי שגם בת"א יש מכינה לרפו"ש. בעיקרון המכינה של ירושלים ניראת לי טובה יותר, אבל אשמח לדעת את דעתך בעניין ואם לומדים איתך סטודנטים מהמכינה של ת"א. זה משנה איזה מסלול אבחר במכינה? ההתלבטות שלי זה בין כימיה-ביולוגיה לבין כימיה-פיזיקה. באופן כללי, אם יש לך עוד איזשהן המלצות טובות על המעונות, על מורים במכינה אז אני אשמח לדעת.