התלבטות בין הדסה לתא

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

07/01/2013 | 14:07 | מאת: alontit

שלום רב, אני מסיימת שנה ג בהדסה עין כרם ועלתה האפשרות שאני אעבור לפקולטה בתא מסיבות אישיות. אני מאוד מתלבטת, הרי שרבים אומרים כי הפקולטה בירושלים נחשבת הרבה יותר. האם לדעתך יש משמעות לבוגרי הארץ בזמן קבלה לעבדה או התמחות , באיזו פקולטה הם סיימו את לימודיהם? אשמח לתשובתך.

08/01/2013 | 07:58 | מאת:

קיים ויכוח ארוך שנים מי טוב יותר קטונתי מלהכריע , מה עוד שאני בוגר תל אביב.... אבל ברצינות: לא נראה לי שיש הבדל כל שהוא בין שני בתי הספר

14/01/2013 | 17:45 | מאת: גיא טרזי

אבא שלי הוא רופא שיניים. ד'ר אייל טרזי. אני ממליץ לך על הדסה לא רק מכיוון שזה הבית חולים הטוב בארץ, אלא בגלל כל הסיפורים והדברים שאני שומע בתל אביב.. אבא שלי היה בתל אביב ופרש בגלל שהרוב פועל על פוליטיקה מסריחה.. בהדסה יותר שקט אנשים נחמדים יותר ויותר כייפי.. ממליץ בחום ללכת להדסה!! תל אביב דיי חרא..