סטודנטים שלמדו רפואת שיניים בהדסה / ירושלים

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

14/08/2012 | 17:56 | מאת: Adam

שלום, לכל הסטודנטים שלמדו רפואת שיניים בהדסה / ירושלים ... אודה לך מאוד על תשובתך. אני עולה חדש, דובר אנגלית אבל עדיין לומד עברית. אני מאוד מעוניין ללמוד רפואת שיניים בישראל, אבל אני מפחד על לימוד חומר קשה בעברית. האם כל ההרצאות מדוברת בעברית? ספרים? בחינות? האם אני אבוד לגמרי ללא עברית מצוינת? תודה

30/08/2012 | 09:23 | מאת: הדסה

בתור סטודנטית, אוכל לומר לך שכדי ללמוד בהדסה יהיה צורך בידיעת השפה העברית ברמה טובה של קריאה וכתיבה - אך יחד עם זאת חלק רב מהחומר הנלמד הינו רשום בשפה האנגלית