התמחות

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

23/02/2012 | 20:44 | מאת: עמית

שלום , אני לקראת סיום לימודי רפואת שיניים בבודפשט, והייתי מעוניין להמשיך להתמחות כרוגית. יש לי אפשרות להמשיך להתמחות במספר יעדים אירופה מייד לאחר סיום הלימודים, על בסיס ממוצע ציונים וכמו כן שקלתי לגשת לNBDE שלב ראשון בארה?ב כדי להמשיך בהתמחות שם. אבל אני לא יודע מה מתקבל בארץ ואיך זה בדיוק עובד או האם אפילו ניתן לעשות התמחות בארץ לאחר סיום לימודים בחו?ל. אשמח אם תוכל לעזור לי לקבל יותר מידע בנושא או להפנות אותי למישהו שיכול להסביר לי.תודה רבה .

24/02/2012 | 07:37 | מאת:

נא כתוב לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלך שבת שלום

24/02/2012 | 10:13 | מאת: עמית

[email protected] תודה רבה .

01/08/2012 | 00:01 | מאת: לירן

סיימתי את לימודי רפואת השיניים במוסקבה ב2010 ועברתי בארץ את מבחני הרישוי. מעוניינת להתחיל התמחות בארהב. איפה יכולה לקבל מידע בנושא. תודה רבה.