לימודי רפואת שיניים

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

21/06/2011 | 01:05 | מאת: אלה

שלום רב, ידוע לי שלאחר תואר במדעי החיים או רוקחות ניתן להתקבל לרפואת שיניים ללימודי המשך, אך האם ניתן לעשות את אותו הדבר בקשר לתואר במדעי התזונה? מה התנאים? תודה מראש

21/06/2011 | 08:31 | מאת:

נא פני למחלקות הרישום באוניברסיטת תל אביב וירושלים ובררי שם

17/08/2011 | 15:04 | מאת: מיכל

שיש מעט מאוד פטורים, וצריך להתחיל את התואר כמעט מההתחלה (משנה ב' בערך). הם מקפידים על רמה לימודית גבוהה מאוד. אבל...שימי לב, זה לא תואר שני, זה תואר ראשון נוסף! ולסיום משהו חיובי: כיף גדול ללמוד שם, החברה 10, אורלי המזכירה מדהימה, תמיד מנסה לעזור, המרצים מעולים, והכי חשוב... הבוסית זו אולרה רז:) בהצלחה!

17/08/2011 | 15:06 | מאת: מיכל