עקירה כירוגית

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

09/06/2010 | 10:40 | מאת: שלומי מועלם

עברתי היום עקירה כירוגית וכואב לי המקום האם קרח כמו שאומרים זה הדבר הנכון לעשות מה התופאות לוואיי שיכולות להיות מעקירה כירוגית

09/06/2010 | 12:42 | מאת: ד"ר חיים נוימן

לאחר עקירה כירורגית אתה צפוי לכאב, נפיחות, ואי נוחות קרח יעיל כאשר שמים אותו לסירוגין למשך כשעה. אני בד"כ ממליץ למתרפאים שלי על NAROCIN או ADVIL שלוש פעמים ביום למשך יום העקירה תרופות אלה משכחות כאב ומונעות נפיחות רפואה שלמה

10/06/2010 | 10:27 | מאת: שלומי מועלם

תודה רבה טפו טפו טפו לא כואב לי עכשוו בכלל אבל אני שמתי גזה בגלל ההרגשה האם זה בסדר לשים גזה לצורך ההרגשה אם אני בלי גזה אני מרגיש אי נוכוחות בגלל שבמקום יש חור ענק שצריך לבוא לשמה שן כמה זמן אחרי עקירה שמים שן אפשר עוד השבוע אתמול עשיתי עקירה