נתונים להתקבל

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

27/04/2010 | 14:50 | מאת: רועי

שלום לכולם אני יודע שדורשים 650 פסיכומטרי וממוצע 10.5 בכדי להגיש מועמדות ברפו"ש. אבל השאלה שלי היא אם איזה ציונים כדי להגיש מועמדות?כיוון שאני מודע לכך שהרבה מגישים מועמדות עם 700+ בפסיכומטרי. 650 יספיק לי? מישהו עם נסיון אולי יוכל לענות לי על התשובה.. תודה מראש

27/04/2010 | 14:58 | מאת: רועי

התכוונתי למועמד ראוי.תודה.

28/04/2010 | 08:57 | מאת:

להגיש מועמדות לרפו"ש עם 700 ומעלה זה בזבוז משווע! המקצוע הוא אמנם נחשק אך מתכוננים להלאים אותו לצורך טיפול בילדים עד גיל 8 ובכל מיני אוכלוסיות שהחוק קבע שהן זכאיות לטיפולי שיניים מלאים לפני הקרנות וכימוטרפיה ואחריהן ,לפני ניתוחי חזה ולב והשתלות של מסתמים .המדינה תדאג שרופאי השיניים לא יתפרנסו בכבוד ויהפכו לעובדי קבלן בשירות המדינה כמו עובדות הניקיון הוסיפו לכך את המצב השורר בשוק רפואת השינים ותבין שחבל על הזמן -מקצוע הולך ונעלם עקב הפלרה של מוצרים ומי השתיה תחלואה מתמעטת בקרב ילדים ואנשים צעירים וגיל פרישה לא מוגבל מהמקצוע בארצנו רבים מחברי הטובים עברו לשמש סוכני נדל"ן או ברוקרים ואחדים הם קבלני בניין או יצרני גלידה .חבל על מקצוע יוצא מגדר הרגיל שנרמס ברגל גסה .כדי להיות סוכן נדל"ן אין צורך ב6 שנות השכלה יקרות ללומד ולמדינה עדיף לעשות את ההסבה לנדלניסט בשנה הראשונה ללימודים.

28/04/2010 | 17:55 | מאת: רועי

שלום ד"ר גרינבאום. חקרתי את טענתך לעומק וצדקת. עוד 6 שנים זה יכול להתהפך חזרה? שכר רופא שיניים ממש ירד באופן כ"כ משמעותי? לא משתלם להשיג את הנתונים הדרושים לקבלה לאוניברסיטה וללמוד רופ"ש? הרבה שאלות צפות בפרשה הזו. אם תוכל בבקשה קצת להרחיב על התדרדרות המקצוע הזה, אני אשמח ואקבל אינדיקציה שתעזור לי לבחור עתיד טוב יותר. תודה מראש.