התקף לאחר זריקת הרדמה אצל רופא שיניים

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

09/08/2023 | 18:41 | מאת: ורדה

שלום, הייתי בטיפול שיניים בזמן ההרדמה ה3 לתוך השן התחילו לי דפיקות לב מואצות, כאבי ראש חזקים וסחרחורת חזקה...התחלתי להתנשף ממש ולקח לגוף זמן להרגע. גם כמה שעות לאחר האירוע הרגשתי מאוד חלשה , עיניים שורפות והראש מעורפל. חשוב לציין שבקשתי מראש זריקה ללא אדרנלין. כמובן שלא המשכנו לטיפול וחזרתי הביתה חלשה מאוש וכבדה בכל הגוף מההתקף. מה זה יכול להיות?

09/08/2023 | 20:32 | מאת:

יכול להיות שלמרות בקשתך השתמשו בזריקה עם אדרנלין

09/08/2023 | 22:11 | מאת: ורדה

אמר שבוודאות לא השתמש. זה רופא שאני הולכת אליו שנים

09/08/2023 | 22:35 | מאת:

ואיך הוא הסביר לך את מה שקרה?

10/08/2023 | 06:36 | מאת: ורד

לא ממש הסביר אמר שהתגובה נדירה אבל יכולה לקרות... ולכן שואלת גם כאן מה יכולה להות הסיבה.