התמחות רפואת שיניים בחו"ל

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

05/05/2023 | 22:44 | מאת: טליה

היי, רציתי לשאול אם יש מבחן רישוי בארץ גם להתמחות לא רק לרישיון רפואת שיניים. מתלבטת בין פריודונטיה לפדודונטיה כמו כן בין אם לעשות את ההתמחות בארץ או באירופה /מקסיקו ... האם מקבלים זאת בארץ? תודה רבה

06/05/2023 | 07:34 | מאת:

בארץ יש מסלול התמחות מסודר בן שני שלבים שבסופו מבחן הסמכה. הבעיה עם ההתמחות בחו"ל היא שהמסלול דלה שונה ולא תמיד היא מוכרת כאן. את המסלול בארץ את יכולה לברר אצל שפרה בהר"ש. לגבי התמחות בחול אצל ד"ר לנה נטפוב באגף לבריאות השן בירושלים

07/05/2023 | 03:26 | מאת: טליה

תודה רבה רבה !