תינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/04/2012 | 11:13 | מאת: מיכל

בתי בת השנה וחצי יש לה מערכת מאספת כפולה בכלייה השמאלית היו לה לפחות שלוש פעמים דלקות בשתן לפני כמה ימים כל הטיטול שלה היה חתיכות דם יבשות וטריות עם מוגלה ירוק חום עשו לה קטטר וגם תרבית והבדיקה שלילית אבל בשקית השתן היה חתיכות וחול אמרו לי שזה לא דלקת בשתן אז מה זה אני מפחדת ולא יודעת למי לפנות כל זנ נאמר בבית החולי הילדה עדיין עם צפורל ואמרו לי להפסיק למי לפנות ומה זה יכול ךהיות?

08/04/2012 | 14:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מיכל. בראש ובראשונה אם אכן היה דם בשתן , ולאור הנתונים צריך לחשוב על זיהום בדרכי השתן. במקרה זה סביר להניח שהייתי מבצע בדיקת US. את יכולה לפנות לאורולוג ילדים כמוני או נפרולוג ילדים. ללא ספק צריכה בירור. האם בוצע ציסטוגרפיה ? האם בוצע מיפוי כליות. אשמח לעזור לכם http://www.doctors.co.il/dr-42772#about חג שמח ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה