בריחת שתן בעיקר בשינה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/02/2012 | 19:30 | מאת: חיים בנסל

אני בן 78 לפני 4 חודשים עברתי ניתוח פרוסטטה בשיטת turp אחרי חודשים ניתוח להדבקות שלפוחית השתן אחרי זה עברתי עצירת שתן שטופל במיון ו 3 פעמים ציסטוקופיה אחרי כל זה אני סובל מלחץ מאוד נמוך במתן השתן מלווה בצריבות ובימים אחרונים בריחת שתן בשינה ובמאמץאבקש להנחות אותי לאן עלי לפנות אלמנת לקבל טיפול נכון ויעיל בתודה מראש

24/02/2012 | 20:33 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום חיים, נראה שאתה סובל מהבעיה. במקרים אלו צריך לבצע מספר בדיקות, לעיתים יש צורך בביצוע ציסטוסקופיה. הכתובת הנכונה זה לפנות לאורולוג שיטפל בך בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה