כאבים חריפים לאחר מתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/01/2012 | 20:18 | מאת: רן

שלום רב, לפני כשלושה חודשים התחילו לי דקירות קלות בקצה הפין בזמן מתן שתן ולאחריו ובאשך השמאלי. קיבלתי ציפרופלוקסצין ל- 5 ימים לאחר שהייתי במיון ונאמר לי שיש לי זיהום בדרכי השתן.( דרך אגב עשיתי אולטרסאונד אשכים כולל דופלר ויש לי וואריקוצלה משמאל וזנב האפידידימיטיס מעט מעובה מימין, עשו לי c.t. ונמצאה לי אבן קטנה בכליה השמאלית בגודל 2 מ"מ) בהמשך הייתה הטבה ולאחר כמה ימים שוב חזרו לי הכאבים. אז טופלתי שוב ושוב בציפרודקס כי נאמר לי שיש לי רגישות.( דרך אגב שכחתי לציין שרק בדיקה אחת יצאה חיובית עם דם בשתן ושאר הבדיקות היו שליליות) לאחר חודשיים, החלו לי כאבים בבטן התחתונה באיזור חבל הזרע ונוספו לסימנים גירודים באיברי המין. פניתי שוב לרופא שלי לאחר שנתגלו אצלי הפרשות לבנות/ צהוהות מוקצפות כאלו בשתן, ואז נאמר לי שכנראה יש לי כלמידיה, טופלתי 5 ימים באזניל, ולאחר מכן הייתה הטבה משמעותית בהרבה מבעבר. לאחר שבועיים בערך חזרו לי שוב הכאבים וקיבלתי אזניל ל- 10 ימים פעמיים ביום כי נאמר שכנראה יש לי דלקת כרונית, ושוב אני מציין הייתה הטבה משמעותית, אבל הצריבה החזקה לאחר מתן השתן לא נעלמת. שבוע הבא אני צריך לעשות בדיקת זרע. יש לציין שבימים האחרונים יוצאת לי הפרשה צהובה בזרע. אני כבר חסר אונים ואובד עצות. נאמר לי גם בעבר שכלמידיה יכולה להיות חודשים על גבי חודשים. אשמח אם תיתן לי את דעתך בנושא. יכול להיות שיגלו אצלי בבדיקת זרע חיידק נוסף או משהו אחר? תודה רבה מראש ומתנצל על עומק השאלות המצורפות כאן. רן.

24/01/2012 | 18:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ממליץ שתפנה למרפאה במתמחה במחלות מין , אני לא יודע לענות על כל השאלות שלך

מנהלי פורום אורולוגיה