ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/01/2012 | 14:20 | מאת: איל

שלום רב לפני מספר חודשים ,בבדיקת אולטרא-סאונד נמצא שהערמונית היא במשקל כ-100 גרם. בלילה אני מתעורר להשתין כל שעתים לערך וביום תחושת הלחץ פחותה בהרבה. האורולוג המליץ לי על אבודרט אבל לאחר קריאת העלון המצורף לתרופה חששתי לקחת אותה, מה גם שהיתה אזהרה מפני מגע אישה בתרופה וחששתי בגלל אשתי. אני בן 57 מטופל בתרופות כמו נורווסק ,וסקס+ ונורמיטן בגלל יתר לחץ דם והפרעות קצב. לאחרונה התחלתי לקחת גם ריתמקס. כעת הומלץ לי לקחת תרופה בשם טמסולוסין 0.4 בערב אחרי האוכל. (בערב אחרי האוכל אני לוקח ריתמקס 300.) האם אין סתירה בין התרופות שאני לוקח לבין הטמסולוסין? האם במצבי מומלץ לשלב את האבודרט עם הטמסולוסין? מה בדבר האזהרות בנוגע לאבודרט? תודה!

24/01/2012 | 18:49 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אינני יכול לענות לגבי האינטראקציות בין התרופות טיפול של טמסולין ואוודארט הוא טיפול מקובל באינדיקציות במתאימות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה