תרופה על בסיס דקל ננסי.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/04/2020 | 13:34 | מאת: ארז

שלום אני חולה בקרוהן, וכן בדלקת מפרקים פסוריאתית בעמ"ש. בגלל כאבים בבלוטת הערמונית, עברתי בדיקות שונות, שלאחריהן נקבע כי עלי לקחת את התרופה פרמיקסון, שעשויה מדקל ננסי. תרופה זאת עלולה לגרום לשלשול, ולכן עד עכשיו אני נמנע מלקחת אותה. בנוסף אני לוקח סלזופירין, שעוזרת לי לקרוהן ובמידה מסויימת גם לכאבי המפרקים. האם קיימת תרופה אחרת לטיפול בבלוטת הערמונית, שאינה על בסיס הדקל הננסי, ושאינה גורמת לשלשולים ? תודה.

הדקל הננסי אינו תרופה אלא תוסף מזון אשר הוכח כלא יעיל, ממליץ לא ליטול ללא קשר לשלשולים יש תרופות רבות לערמונית שכן מסייעות וכן יעילות

מנהלי פורום אורולוגיה