דלקת בערמונית --------------------------

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/10/2019 | 19:13 | מאת: פיני

היי לפני כשלושה שבועות הרגשתי צורך לתת שתן באופן קצת תכוף ומעט עקצוצים בקצה הפין. הלכתי לרופא שעשעה לי בדיקת שתן בסטיק פשוט (נייר) וראה דלקת. רשם לי זינט ל7 ימים. נטלתי את הזינט 3 ימים והפסקתי מפני שלא הרגשתי שום שיפור במצבי. הלכתי לקופת חולים לעשות CPR ובדיקת שתן במעבדה יצא לי מיקופלסמה פוסיטיב - אין צמיחה בתרבית - וWBC בדם. טופלתי בזיתו ל3 ימים שני כדורים ביום וקבלתי זריקה של איתקומצין או משהו כזה בישבן . בנוסף עשיתי בדיקות דם כלליות + לכבד לבלב וכליות הכל יצא תקין. אך הכאב בגב תחתון ובבטן התחתונה ובערמונית ובשתן ההרגשה הלא נעימה לא עברה. הלכתי לאורולוג מומחה שראה את האUS שלי (שאגב הכל היה תקין בו חוץ משארית שתן של 50 סמ"ק ) ולאחר שמישש בבדיקה רקטלית הוא קבע שאכן יש דלקת בערמונית ונתו לי ליטול 14 ימים ציפרודקס כרגע אני אחרי 7 ימים של ציפרודקס ההרגשה הכללית השתפרה התכיפות לפיפי דיי ירדה ההזעות בלילה פחתו וישן יותר טוב (עקב הדלקת היו לי כאבים ומתן שתן מרובה בלילה ). אך עדיין לאחר 7 ימים של טיפול איני מרגיש שזה הסתדר ב100 אחוזים. לפעמים יש שיפור יום שלם ואז בלילה אני מעט מרגיש פחות טוב, או שבלילה זה בסדר אבל ביום השתן קצת חלש. רציתי לדעת אם בשלב הזה זה נחשב תקין או סביר ומה עמדך בנושא נ.ב. הציעו לי לקחת ANDRO 2 שזה דקל ננסי ולקחתי פעם אחת ואני מאוד מפחד שפגמתי בתועלת של התרופה או שקלקלתי משהו בטיפול בגלל זה. תודה מראש פיני.

דלקת של הערמונית אינה חולפת בבת אחת אני לא חסיד גדול של תוסף מזון דקל ננסי

02/11/2019 | 23:00 | מאת: פיני

תודה רבה דוקטור

03/11/2019 | 17:19 | מאת: אחדשעבר

עברתי את הסיפור הזה ואני שנה אחרי זה עם ההרגשה הזו, אז ההמלצה שלי אליך חבר זה לא להפסיק עם אנטיביוטיקה עד שזה עובר לגמרי. תתעקש על זה כי זה לא עובר לבד, ואנטיביוטיקה אכן מטיבה, הבעיה שלנו בארץ שרופאים פוחדים לתת טיפול ארוך טווח של אנטיביוטיקה, ולא מבינים שיש מקרים שזה הכרחי..

03/11/2019 | 19:03 | מאת: פיני העל הפין

תודה אח, אקח לתשומת ליבי ואיידע את האורולוג

03/11/2019 | 22:47 | מאת: פיני

אגב -באיזה גיל זה קרה לך ? -האם גם לך היה MICOPLASMA בבדיקת שתן ? -כמה זמן לקחת אניטביוטיקה ואיזה ? -וכיום אחרי שנה מה ואיך אתה מרגיש ? -יש לך טיפים לתת חוץ מלקחת אנטיביוטיקה ?

מנהלי פורום אורולוגיה