דם חזר בזרע אחרי חצי שנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/09/2019 | 01:40 | מאת: מיכה

בן 48, לפני חצי שנה בערך היה לי דם אדום בזרע ולאחר מכן חום עד שנעלם לאחר חודש חודשיים. עשיתי אז את כל הבדיקות כולל אולטרסאונד אשכים, שם מצאו הסתיידות מוקדית באשך ימין, אולטרסאונד בטן תחתונה, שם הערמונית היתה מוגדלת, 31 סמ"ק בערך, בדיקות דם, בדיקת אורולוג ובדיקת תאים סרטניים בשתן, האחרונות יצאו תקינות. עכשיו, אחרי חצי שנה, חזר לי שוב הדם האדום, יש לציין שהיום גם שכבתי עם אשתי ובערב אוננתי לא מעט, סליחה על הפירוט... האם האינטנסיביות יכולה לגרום לדם?

דם בזרע אינו מנבא משהו חמור, נהפוך הוא, ברוב המקרים לא מסוכן כלל, ואין שום מניעה מקיום יחסי מין כאשר יש דם בזרע

02/10/2019 | 19:14 | מאת: מיכה

זה לא נראה משהו בעייתי, גם בפעם הראשונה עשיתי את הכל הבדיקות, רק מה שמעניין שבפעם הראשונה לקח לדם להיעלם כחודש וחצי, לא היה דם כחצי שנה ועכשיו שוב היה דם ונעלם לאחר כמה ימים...

מנהלי פורום אורולוגיה