קושי בשתן חודש וחצי אחרי לידה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/09/2019 | 17:52 | מאת: טליה

היי ילדתי ב5.8 לידה קודמת חוברתי לקטטר 3 שבועות בלידה הזאת שבוע אבל עדין לא מצליחה לתת שתן ללא לחיצות ונשימות ויושבת כל פעם המון זמן עד שיצא שתן וגם אז הוא יןצא מקוטע ולא בדרך טבעית. מאז הלידה הייתי במיון 4 פעמים נבדקה שארית שתן ואני ללא שארית בנוסף אולטרסאונד כליות וכיס שתן תקין בדיקה נוירולוגית גם תקינה אני מאוד סובלת עד כדי כך שביקשתי יעוץ פסיכיאטרי לכדורים כי המצב הנפשי שלי התדרדר בעקבות המצב הפיזי... מחכה שיתפנה תור לבדיקת אורודינמיקה מה יכול להיות מקור הבעיה והאם יכול להיות שלא יסתדר? אני יכולה להשאר כך?

אמור להסתדר מעצמו

02/10/2019 | 19:40 | מאת: טליה

היי תודה על התשובה ביצעתי אורודינמיקה התוצאה הייתה כיווץ יתר של הספינטר Emg דיספונקציונלי שלפוחית היפוטונית התכווצות ירודה עדין להניח שיסתדר מעצמו?

מנהלי פורום אורולוגיה