בדיקת אורדינמיקה עוד יומיים חששות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/06/2019 | 11:20 | מאת: טלי

שלום עלי לעבור מחרתיים בדיקת אורדונומיקה חוששת שלא יעשה לי זיהום אמרו לי לעשות בדיקת תרבית שתן יצא תקין אז לא צריך אנטיביטיקה ? חוששת מאוד מהבדיקה שלא יכאב אחרי ויקשה עלי בהטלת שתו אחרי האם יש בדיקה חלופית ממ פוחדת דחיתי כבר כמה פעמים את התור יש לציין כי יש לי כאבים בטן תחתונה ועליונה עשיתי את כל הבדיקות גסטרו קולונוסקופיה Mre של המעי ולא מצאו כלום ויש לי כל הזמן לחץ בשלפוחית השתן זה יכול להיות קשור לכאבים והשמנה של 15 קילו ?

אין מה לחשוש, זו בדיקה חשובה מקובל לתת אנטיביוטיקה סביב הפעולה

מנהלי פורום אורולוגיה