כאבים לאחר טראומה לפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/02/2019 | 04:33 | מאת: יניב

שלום לפני 3 שנים הייתי עם בחורה שביצעה בי מין אוראלי לא מוגן אגרסיבי וכואב מאוד.(מעשה טיפשי ממש)מייד בסיום האקט חשתי כאב חזק מאוד בתוך הפין.הכאב יתגבר ולאחר מכן הופיע קשיים במתן שתן וצריבה בשתן ברמה שהאשכים יתנפחו.לאחר מכן התופעות חלפו.נבדקתי מספר פעמים להרפס 1 2 בדיקות תרבית שתן ובדיקות שתן כלליות בדיקות pcr ל כלמידיה זיבה טריכונומאס מיקופלזמה אורפלסמה לסוגיהם לא נמצא דבר.בדיקות אולטראסאונד לכיס השתן שק האשכים ולפין גם הכל תקין.עדיין אני סובל מתסמינים לעיתים של לתקופות מסויימות צריבה בקצה הפין,כאבי אשכים,כאבים בפי הטבעת.השאלה שלי האם יכול להיות שדלקת שופכה שנגרמת מטראומה יכולה להוביל לדלקת כרונית בערמונית שאינה זיהומית?

23/02/2019 | 04:34 | מאת: יניב

ואם כן מה הטיפול המתאים?

יכול להיות

17/04/2019 | 21:35 | מאת: רון

יניב יש לי בדיוק בעיה דומה כבר 5 שנים עם כאבים תעדכן אם מצאת משהו שיעביר את זה כןאב לי אשך ימין שמתנפח לפעמים ובטן תחתונה ימין

מנהלי פורום אורולוגיה