כאבים באשך שמאל כל כמה חודשים (מפחד לפספס משהו )

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/01/2019 | 20:00 | מאת: דוידוף

שלום . מזה מספר חודשים יש לי רגישות באשך שמאל .. בנגיעה הוא כואב לא כואב מאוד ולא מגביל בפעילות או בספורט בדרך כלל זה נרגע אחרי כמה ימים . זה תמיד אותו אשך לחיצה על האשך כואבת לעומת ימין. אולטרסאונ ד - מיקרלויטיאזיס דו צדדי . מאז לא הייתי שוב אצל אורולןג . שאלתי היא כזאת. 1. האם יכולה להיות דלקת שפשוט מופיעה כל כמה זמן ? 2. האם האולטרסאונד לא הראה גושים זה אומר שמבחינת סרטן אפשר להיות רגוע ? 3. האם בעיה או מחלה קשה כמו סרטן במקור אחר כמו בטן יכול לגרום לכאב באשכים ? פשוט קצת לחוץ . 4. יש לי הרבה זמן כאבי ירכיים ומפרקים אולי קשור לגב למרות שאין שם כאבים . האם יכול להיות קשר לאשכים ? האם כאבי גב יכולים להקרין לאשכים ? 5. איזה עוד סיבות יכולות לגרום לרגישות כזאת? האם עומס ? יש לי משקל עודף קל BMI 26.5 . רוב היום יושב על כסא ולא מתאמן . האם ספורט יכול לשפר את המצב ?

14/01/2019 | 08:26 | מאת: דוידוף

לציין שהרגישות באשך שמאל כבר 3 ימים . יש לי כמובן תור לרופא שבוע הבא מרגיש לי כמו משהו שמקרין לשם . אין כאבי בטן . נתפס לי גב תחתון מצד ימין כשקמתי בבוקר . קשה להתכופף. מה כדאי לבדוק ?

זקוק לבדיקת רופא

מנהלי פורום אורולוגיה