הרחבה של מערכת צאספת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/10/2018 | 21:43 | מאת: ליאת

שלום. בת 51 עם עבר של אבנים בכליות. סרקדואוזיס וכתוצאה מכך היה לי עודף סידן גבוהה בדם ובשתן. כתוצאה מכך היו לי עליות אקןטיות של קראטנין. וכעת אני מקבל איפול ביולוגי הסידן בנורמה. לפני כצה ימים הרגשתי לא טוב. במיון עלו ערכי קראטינין כמעט ל 4 ןאושפזתי. לאחר כמה ימים חזר לאזור 2. בבדיקת אולטרסאונד כליות היה רשום אבן בצד ימין והרחבה בינונית עד קשה של המערכת המאספת. אבן גם מעל השופכן. ועכשיו לא רוצים לשחרר אותי עד שאני לא עושה סיטי לפני שנה היתה אבן אבל לא היתה הרחבה רציתי לשאול חוץ מזה שיש לי דלקןת בשתן ודוקא כאבים בבטן לא ספיציפיים . מה הבדיקה הזאת אןמרת האם היא יכולה להיות קשורה גם בזה שהקראטינין עלה ?

חשוב מאד לבצע סיטי פרוטוקול אבנים לשלול נוכחות של אבן אשר פוגעות בכליות

מנהלי פורום אורולוגיה