דלקת כרונית קשה מאוד בשלפוחית השתן - בבקשה עזרתכם

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/09/2017 | 11:22 | מאת: קרוליין

אימא סובלת כבר 4 שנים מדקלת קשה בשלפוחית השתן ואובחנה לפני שנה וחצי במחלה interstitial cystitis מסוג hunner מצבה הולך ומחמיר מיום ליום השלפוחית יכולה להכיל רק 200 מ"ל של נוזלים מרוב שהיא מודלקת ומעובה ניסינו הזרקת DMSO אשר לא צלח וכתוצאה היו לה כאבי תופת לאחר ההזקה עד שהגיעה לחדר מיון. כל דבר שהיא אוכלת גורם לה לצריבות קשות מאוד. כבר לא אוכלת אלא כמויות קטנות והגיעה למצב של תת משקל. לא יכולה לצאת מהבית, לא מסוגלת ללכת. לא יושנת כי נכנסת לשירותים בין 10-15 פעמים ביום מרוב עייפות וחוסר שינה ותזונה נרדמה בשירותים וקיבלה מכה חזקה בראש מקבלת אלטרול 100 מ"ג סודיום ביקרבונט פעם ביום ליריקה 25 מ"ג (כאשר הגדילו את המינון ל-150 מ"ג נרדמה בשירותים ונפלה) אנו אובדי עצות מצבה מתדרדר מיום ליום תת תזונה, ללא שינה, ללא חיים בבקשה מה עוד ניתן לעשות ולאיפה לפנות. בבקשה עזרתכם בבקשה!

ניתן לבצע ניפוח שלפוחית בהרדמה (הידרודיסטנציה) לעיתים צריבה של HUNNER,S ULCERS מביאה למזור יש חומרים נוספים שניתן להזריק לשלפוחית ניתן להגדיל את כיס השתן בניתוח ולעיתים כצעד של יאוש ניתן לכרות את השלפוחית ולבצע הטיית שתן בקיצור יש עוד הרבה טיפולים תפנו לאורולוג המתמחה באורו גניקולוגיה

16/09/2017 | 13:01 | מאת: קרוליין

את הניפוח עשתה לא שיפר דבר ועברה 9 אורולוגים מומחים! אין שיפור מדובר על אישה בת 65 בסך הכל מרותקת לבית

מנהלי פורום אורולוגיה