דלקת ערמונית שאלה שחשובה לי מאוד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/03/2017 | 21:00 | מאת: בחור בן 21

שלום הבנתי שיש גם דלקת ערמונית כרונית מלבד הדלקת ערמונית החריפה אני סובל מדקירות בפי הטבעת חולשה כאבי גב תחתון כאבים באגן כאבי בטן תחתונה לוקח לי זמן להשתין והזרם חלש או יש מעט שתן ירידה בחשק המיני אורולוג איבחן שאין לי פרוסטטיטיס אבל אני חושד שכן יש לי כרוני איך מטפלים בכרוני איך נפטרים מזה אני ממש ממש סובל ורוצה לעלות על הבעיה שלי אני לא חי כבר

למרבה הצער אין תשובה פשוטה לדלקת כרונית של הערמונית, קשה לאבחן ועוד יותר קשה לטפל. לעיתים קורס ארוך של אנטיביוטיקה, חסם אלפא ו- NSAIDS עשוי לסייע

מנהלי פורום אורולוגיה