בעייה בשמירה על זיקפה - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/02/2015 | 12:51 | מאת: אמא מודאגת מאד

שלום רב, אני אמא לבחור צעיר בן 20. לבני יש בעיה לשמור על הזיקפה במהלך קיום יחסי מין ולאחרונה גם בעת אוננות. ראוי לציין שהוא נולד עם היפוספדיאס שתוקן בניתוח בגיל 4. לא יודעת אם יש קשר אבל מתלונן גם על קשיים במתן שתן (נורא לאט וצריך ללחוץ חזק) אך ללא כאבים בכלל. אושפז לאחרונה בתה"ש עקב אמפיאמה קשה וקיבל מורפין לוריד לאורך זמן של שבוע רצוף. רק לאחרונה החל לקיים יחסי מין מלאים ולכן לא התעוררה השאלה קודם... האם לכל זה יש קשר גם לתפקוד המיני? בנוסף אציין כי בני עדיין חייל ולהשיג תור לאורולוג דרך הצבא לוקח המון זמן. תודה מראש על תשובתך.

04/02/2015 | 09:47 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מכל מה שתארת , אתיחס בעיקר לזרם השתן החלש , יתכן שיש היצרות בשופכה וחייבים להתיחס לזה , בעיות הזיקפה ככל הנראה על רקעפסיכוני, חרדת ביצוע וכו, אימפיאמה ? איפה ?למה ? רצוי שתראו אורולוג שמתמחה בניתוחי היפוספדיאס בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה