ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/08/2015 | 20:38 | מאת: מיקי

שלום רב אני בת 34 בגובה 1.45 מ' במשקל 76. BMI מעל 35. לאחרונה עשיתי אולטרסאונד בטן ונמצא כבד שומני בדרגה קלה. אציין כי אני נמצאת בטיפולי פוריות ומן הסתם לעודף המשקל יש השפעה. האם אני מתאימה לניתוח בריאטרי?

ה BMI שלך 36.1 ,למעשה הוא לא תקין,הנחיות משרד הבריאות,הן BMI 35 ומעלה עם לפחות שתי מחלות-בעיות רפואיות נלוות,יתר לחץ דם,סוכרת,כאבי פרקים או בעיות גב,דום נשימה,יתר שומנים בדם..וכו.. במקרה שלך כבד שומני,וטיפולי פוריות,צריך חוות דעת מהמומחים בכל תחום - רופא נשים,ומוחמה כבד שימליצו על ירידה במשקל,ואז יהיה לך סיכוי טוב לקבל אישור לניתוח מקופ"ח. אני בכל מקרה ממליץ על נסיון לרדת במשקל ,ללא ניתוח.... הניתוח צריך להיות אופציה אחרונה בשבילך...!! בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים