לפני ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/06/2015 | 02:56 | מאת: ב.ס

שלום, אני כשבועיים לפני ניתוח שרוול. אני מתאשפז יום לפני הניתוח, האם נדרש להגיע לאשפוז בצום, לקחת או לא תרופות קבועות? חשוב לציין , אני חולה סכרת סוג 2, מטופל גם בכדורים ושתי סוגי אינסולין. לתשובתכם אודה, תודה!

אני מניח שהיית אצל האחות המתאמת ניתוחים - אבל אם לא הבנת. ביום הקבלה את מגיע בבוקר ללא צום ,כי הניתוח למחרת- זאת אומרת תוכל ותשתה ותיקח את כל התרופות של כרגיל,חוץ מאלה של דילול דם אם יש לך. אם לא ברור - עליך להתקשר שוב לאחות שתיאמה לך ניתוח ולקבל הנחיות ברורות - אחרת לא נעים לדחות לך את הניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים