זכאות לניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/05/2015 | 18:41 | מאת: מתעניינת

הי!הbmi שלי 36, ואני מעוניינת לעבור ניתוח.האם יש סיכוי שאקבל אישור לכך והאם קופת חולים משתתפת במימון רק כשהbmi גדול מ40?ועוד שאלה-כמה זמן לוקחת הפרוצדורה מרגע הפנייה לועדה?

ההנחיות של משרד הבריאות ,די ברורות,BMI 40 ומעלה ללא מחלות/בעיות רפואיות נלוות,או BMI 35 ומעלה עם לפחות שתי מחלות/בעיות רפואיות,כמו סוכרת ,יתר לחץ דם,פריצות דיסק בגב,כאבי פרקים,יתר שומנים בדם,דום נשימה וכו....לכן לגשת לרופא מהטפל שיחשב את ה BMI ולראות מה ברקע הרפואי. לגבי זמן ההכנה לניתוח והליך ההכנה,זה משתנה לפי קופת חולים,לכן לברר את הנושא מול הפקידות/הנהלה של סניף קופ"ח. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים