ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/12/2014 | 10:02 | מאת: דולי

אני בת 59, סכרתית עם BMI 35.8 , מועמדת לניתוח הבנתי שיש גם מעקף קיבה, ניתוח שרוול ואנדוברייר מה עדיף והאם תקופת ההחלמה בכולם אותו דבר, כמו כן האם צורת הניתוח שרוול ומעקף קיבה מבחינת החתכים בבטן אותו דבר

שרוול ומעקף קיבה - הם ניתוחים לכל דבר - אשפוז מספר ימים בבית חולים. אנודברייר הוא פעולה אנדוסקופית (כמו שנעשה בגסטרוסקופיה) של אשפוז יום. תקופת ההחלמה קצרה יותר עם האנדוברייר. זהו התקן לשנה. מציע לך לבוא לייעוץ להתלבט ביחד מה המתאים ביותר עבורך

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים