השמנת יתר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/10/2010 | 20:29 | מאת: טלולי

אני בת 35 ושוקלת מגיל 11 130 ק"ג. כל נסיונות הדיאטה עלו בתוהו. עשו לי לפני הרבה שנים חציצת קיבה שגם היא לא עזרה בכלל. המשקל שלי לא עולה מגיל 11 אך גם לא יורד בלי כל קשר לאוכל. בעיקרון אינני אוכלת כפיתית בכלל וצורכת יחסית מעט קלוריות. בחודשיים האחרונים עשיתי דיאטה של עד 1500 קלוריות ליום ולא ירדתי בכלל.ילדתי לפני שנה תאומות ובמהלך ההריון עליתי רק 3 קילו (כי כפי שאמרתי אני לא נוהגת לאכול הרבה) אז לאחר הלידה ירדתי כ 12 קילו אך העלתי אותם כמה חודשים אחרי זה למרות שאכלתי פחות מ 2000 קלוריות ביום. הילדות שלי נולדו לאחר IVF כי יש לי כמה בעיות לא פתורות למשל חוסר איזון הורמולי כשהרקע לא ידוע (לא PCO). עוד אציין שבדיקות סוכר בצום 70 (די נמוך) ואין לי כולסטרול גבוה וכו.בעבר למרות המשקל הגבוהה הייתי שחקנית כדורסל ועשיתי ספורט 5 פעמים בשבוע מה שגם לא גרם לירידה במשקל.רציתי לדעת האם יש בדיקות שאפשר לעשות על מנת לברר מה הגורם לאי ירידה במשקל כי זה די מתסכל. (הייתי מטופלת לפני כמה שנים באלטרוקסין וגם ניסו לתת לי גלוקופז' אך זה לא הועיל בכלל).בנוסף יש לי טלסמיה אלפא(אנמיה , חוסר ברזל סרום ,פריטין נמוך, MCV נמוך וכו). אשמח אם תאירו את עיני. תודה ושבת שלום טלולי

טלולי שלום! עברתי על המכתב שלך ארוכות - ולדעתי את ממש צריכה ייעוץ רפואי-תזונתי מקיף. יש המון "מיתוסים" שאנשים חיים לפיהם וחושבים שזה טוב לירידה במשקל וזה לא נכון לפי העקרונות של פיזיולוגיה של מערכת העיכול. זה כמובן ייעוץ ארוך ומאד פרטני ולא לפורום - אשמח להאיר את עינייך בפגישת ייעוץ אישית. יום טוב דין

08/10/2010 | 20:52 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ללא ספק את צריכה פתרון, וכך גם עזרה ותמיכה..זה לא ניתן כמובן במסגרת הפורום, אם את מעוניינת תפני בבקשה לדר דין לתחילת התהליך www.dr-dean.co.il..בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים