ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/06/2010 | 16:49 | מאת: איריס

בס"ד ד"ר אברהים מטר שלום רב. שמי איריס, בת 40, מועמדת למעקף קיבה בתל השומר, במסגרת הבדיקות לפני הניתוח, עברתי גסטרוסקופיה + HP, הממצאים כולם תקינים, רק HP יצא חיובי,כרגע מטופלת עם אומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום לחודש, מוקסיפן 1 ג"ר פעמיים ביום, ל - 10 ימים. קלאסיד (קארין)500 מ"ג פעמיים ביום ל - 10 ימים השאלה עם תהיה בעיה עם ההסכמה של המנתח לנתח אותי מכיוון שנמצא החיידק? parathyroid hormo התשובה 80.4, האם תשובה זאת יכולה גם להוות בעיה בנוגע לניתוח? אנא תשובתך. תודה רבה ד"ר איברהים

24/06/2010 | 20:33 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אם ה BMI שלך פחות מ 45 אני ממליץ לך לעבור שרוול קיבה ולא מעקף קיבה, HP חיובי לא מהווה הוראת נגד הניתוח אם הגסטרוסקופיה תקינה. לגבי PTH גבוה צריך לבצע את הבדיקה שוב ולוודא שבדיקת ה CA תקינה, אם זה עדיין גבוה ו CA גבוה יש לבצע US ומיפוי MIBI לפני הניתוח-בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים