רפלקוס קשה מאוד עזרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/05/2020 | 22:28 | מאת: סלינה

שלום .. אני מותשת כבר הרבה זמן סובלת חומציות יתר שעולה לי לגרון שבגלל זה לא מצליחה לאכול לישון טעם לא טוב בפה עשיתי בדיקת שיקוף וושט ויש רפלקוס וושט. יש לי גם כאבים בוושט והאוכל לא יורד. בדיקת גסטרו מצאו גם בקע סרעפת קטן. עשיתי גם מנומטריה וגילו שיש esophagus spasm המצב לא משתפר ואני סובלת. שום כדור לא עוזר . גם לא אוכלת חריף שומני לא שותה קפה. ירדתי 9 קילו. יש אופציה לניתוח???לא יכולה יותר. גם יש המלצה לרופא כירורגיה...רוצה לעשות הכל דרך ביטוח פרטי ומהר כי לא יכולה יותר.

שלום רב.. את כנראה סובלת מאכלזיה,ולא רפלוקס. ניתן לפנות למרפאות חוץ שלנו,כדי לעבור על הממצאים בבדיקות ולתחקר אותך.לאיבחון סופי. יש פתרון ניתוחי לבעיה זו. ביטוח פרטי? את צריכה לבד לבחור ולדעת למי ללכת . כאן זה ציבורי. בהצלחה.

26/05/2020 | 14:04 | מאת: סלינה

איך אני פונה במרפאות חוץ שלכם???

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים