מיני מעקף אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/05/2020 | 20:59 | מאת: רתם

עשיתי ניתוח שרוול לפני 6 שנים. ירדתי 40 קילו ועליתי 20, יציבה במשקל כבר שנתיים. אני מתעניינת בניתוח מיני מעקף, אבל קצת חוששת. אני עם חוסרים בברזל ובויטמין D והשיער שלי די דליל. אני מפחדת מנשירת שיער שלא יתחדש (אני בת 38) ומברזל שלא ייספג. יש לי חברה שעשתה מעקף מלא והברזל לא נספג לה. יש לה גם הרבה בעיות שיניים כנראה מאי ספיגה של סידן וכו'. האם המיני מעקף מומלץ במצבי?

רדי 10 ק"ג,בהדרכה דיטנית,ופעילות גופנית,ותחסכי ניתוח נוסף. אין ניתוח מושלם,כל ניתוח יש לו את המחיר שלו !!ודרישות שלו!! בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים