מיצי קיבה עולים לגרון רק בזמן שינה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/04/2020 | 21:48 | מאת: דוד

שלום רב אני סובל מעלית מיצי קיבה לגרון רק במצב שינה עמוקה כבר 15 שנים יש לציין שגם במצב שינה עמוקה בישיבה על כורסא מיצי הקיבה עולים לגרון זאת אומרת שלא רק בשכיבה . עברתי בדיקות במחלקת גסטרו והכל תקין גסטרוסקופיה . השוער תקין (הסוגר בין הקיבה לושט תקין) הבדיקות מראות שיש עלית חומצה בזמן השינה (בדיקת ברבו ..ph מוניטור) כנראה שיש איזה שהו לחץ בקיבה שגורם למיצי הקיבה לעלות לגרון בזמן השינה עמוקה תרופות נוגדי חימצון לא עזרו אומפרדקס 40 מג לא עזר גם בוקר וגם ערב ללא שינוי האם יש טיפול שיכול לעזור לי? תודה

שלום רב.. כנראה אתה סובל מרפלוקס (החזר ) קיבתי ווישטי,מה שמכונה באנגלית GERD. ממליץ לך להתייעץ עם רופא גסטרו ולהשלים בירור,לאחר מכן כירורג לפרוסקופי,כנראה הטיפול הניתוחי יהיה המומלץ במקרה שלך. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים